KURS FRANSFÖRLÄNGNING

KURS FRANSFÖRLÄNGNING

Lyxiga, långa och vackra ögonfransar är något många tjejer önskar sig. Är du ivrig att dyka in i skönhetsvärldens mest framgångsrika område är du välkommen att ansöka till vår kurs i fransförlängning.

Vi jobbar hårt för att ge dig en kompetent utbildning inom fransförlängning. Efter avslutad kurs kommer du även att erhålla din certifiering som tillåter dig att utföra förlängningar själv.

Vårt mål är att erbjuda en kurs i fransförlängning innehållande en professionell utbildning kombinerad med marknadens mest kvalitativa produkter. Du bör efter kursen kunna utföra alla procedurer i samband med en fransförlängning på ett risk- och problemfritt sätt.

Vi fokuserar på dig och ger dig rätt kunskap så att du kan få nöjda framtida kunder.

Välj din samarbetspartner med omsorg

När du ska gå en kurs i fransförlängning bör du välja din utbildning med omsorg. Vi garanterar att vårt samarbete kommer att ge dig alla nödvändiga kunskaper inom fransförlängning. Vi använder oss av beprövade metoder, tekniker och produkter som garanterar förstklassig behandling och resultat. Vi väljer vårt tillvägagångssätt och våra metoder med omsorg, och därför kan vi ge dig en utbildning som hjälper dig att bli framgångsrik.

Vi ser fram emot att skapa långa ögonfransar tillsammans!