KURS LASH LIFT

KURS LASH LIFT

Vackra, fylliga och långa ögonfransar är en symbol för skönhet och elegans. Lash lift är marknadens nyaste och populäraste behandling som tagit makeup-branschen med storm.

Den passar alla tjejer och kvinnor som vill vakna med ett färdigsminkat utseende utan fransförlängning och utan att behöva sätta sig framför spegeln med mascara och dess tråkiga klumpar.

Vår kurs i lash lift lär dig hur du på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten vilket skapar ett mjukt och fint lyft på fransen. Den ger dina klienter fantastiska ögon utan att använda sig av fransförlängning.

Gör tjejernas ögonfransar vackra! Anmäl dig till vår kurs i lash lift!

Skapa de perfekta ögonfransarna genom vår kurs i lash lift

Idag upplever många tjejer att fransförlängning kräver mycket underhåll och sliter på de egna fransarna, och det med all rätt. Vår kurs i lash lift lär dig hur du slipper allt slitage i samband med fransförlängning samtidigt som du skapar en likadan franseffekt. Till skillnad mot vid fransförlängning kan du som lash lift-specialist sminka klienterna med oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra det slutliga resultatet.

Förutom en detaljerad tekninsk introduktion kommer du att få lära dig att färgbehandla fransarna för ett extra intensifierat utseende.

Bli vår nästa elev. Vi ser fram emot att se dig på vår utbildning.