KURS NAGELTERAPEUT

KURS NAGELTERAPEUT

Att göra andras naglar vackra är en konst som uppskattas av många. Vår kurs som nagelterapeut kommer att visa dig hur man bygger upp naglarna och gör dem vackra på långt sikt.

Vi ger dig detaljerad och djupgående kunskap om nagelns struktur och skötselråd. Vidare behandlar vi även ämnen som sjukdomar och andra nagelproblem i vår kurs som nagelterapeut. Givetvis ger vi dig även alla nödvändig information om klassisk manikyr och nagelvård.

Vi strävar efter att ge en grundläggande förståelse inom nagellagning. Men även tips i hur man behåller sin vackra manikyr.

Vi ser fram emot att berätta mer om vår kurs. Ta gärna kontakt med oss.

Den bästa nagelteknologin i vår kurs nagelterapeut

Att vara en duktig nagelterapeut innebär att man först och främst har en grundlig uppfattning om naglarnas uppbyggnad och behov. Dessa två ämnen behandlar vi grundligt i vår kurs nagelterapeut.

Vi använder oss av förstklassiga produkter och introducerar ett stort sortiment av gellack och nagellack för de som väljer just vår kurs. Vi ger en ingående utbildning om nagelbehandling och vård samtidigt som du får all nödvändig kunskap om nagelskydd och manikyr.

Hos oss blir du en professionell nagelterapeut. Hjärtligt välkommen!