KURS NAGLAR

KURS NAGLAR

Älskar du skönhet och har du även en känsla för detaljer? Då kan en kurs om naglar med oss vara något för dig. Allt fler vill ha fina naglar och går till professionella för att få hjälp. Med vår kurs får du lära dig allt om naglar. Här hjälper vi dig att få ingående kunskap i uppbyggnaden av naglarna, manikyr och pedikyr.

I vår nagel-kurs får du grundläggande kunskaper om skötseln av naglar. Kursen är populär för de som vill jobba inom skönhetsbranschen eller bara vill fördjupa sina kunskaper inom naglar.

Välkommen till en nagel-kurs hos oss där du får en ingående kunskap i naglar. Vi förstår naglar och kommer dela med oss av vår kunskap för att göra dig till ett nagelproffs.

Kurs för att lära känna naglar lika bra som oss

För att verkligen förstå naglar krävs det att du förstår hur naglar är uppbyggda och hur man bäst sköter om naglarna. Produkterna vi använder under utbildningen är av högsta kvalitet och efter kursen kommer du att ha en bred kunskap om naglar och hur man bäst sköter om dem.

Vi finns här för att hjälpa dig att bli ett proffs på naglar och vill du ha mer information är det bara att kontakta oss.