KURS SKÖNHETSTERAPEUT

KURS SKÖNHETSTERAPEUT

Att skänka skönhet är något som de flesta uppskattar därför skapar själva yrket skönhetsterapeut mervärde för de flesta av oss. Vår kurs skönhetsterapeut lär dig hur du får människor att se bra ut och därmed även att må bättre.

Går du vår kurs skönhetsterapeut får du grundläggande kunskaper inom hur man vårdar och förbättrar klienternas utseende. Vi börjar med hudbehandling i kombination med passande sminkråd. Dina kunskaper skräddarsys beroende på hudtyp och ansiktsform. Vår grundidé är att göra dig till skönhetsmästare med en stor kunskap inom vård och make up.

Kurs skönhetsterapeut – Lär dig att skänka skönhet

Strävar du efter att skänka skönhet och njuta av kundernas belåtenhet efter din behandling så kommer vår kurs skönhetsterapeut passa dig väl. Både killar och tjejer är välkomna, det enda som krävs är en känsla för det vackra och att vilja jobba med människor.

Vi ger dig all teoretisk kunskap för att kunna utföra skönhetsbehandlingar på ett tillfredsställande sätt.

Vi lägger även fokus på kundservice och förmåga att förstå vad kunden vill och förväntar sig av dig. Genom kursmoment som samtalsmetodik och presentationsteknik kommer du att lätt kunna ge dina framtida kunder den bästa möjliga servicen.

Satsa på ett framtidsyrke fylld med skönhet genom att gå vår kurs.