UTBILDNING LASH-LIFT

UTBILDNING LASH-LIFT

Lash lift är det nya modeskriket inom skönhet. Med lash lift får ögonfransarna en fin och naturlig böjning från roten, ett bättre alternativ för de tjejer som är allergiska mot produkterna i fransförlängning. Hos oss får du utbildning i lash lift och får även lära dig hur man färgar fransarna så att de blir mörkare. Lash lift är perfekt för de tjejer som inte har tid eller lust att ta fram mascaran varje morgon.

Arbetar du med skönhet kommer du efter denna kurs att kunna erbjuda detta skonsamma och långvariga alternativ till dina klienter. De kommer verkligen inte att bli besvikna, och inte du heller. Kom till oss för din utbildning i lash lift!

Utbildning i lash lift – skonsamt och praktiskt

Lash lift passar de tjejer som är allergiska mot fransförlängning och som vill kunna använda sitt vanliga smink till vardags efter behandlingen. Till skillnad från fransförlängning så kan du efter en lash lift använda oljebaserade sminkprodukter utan att förstöra resultatet. Efter färgningen kommer fransarna även att se sminkade ut, så man kan se otroligt snygg ut redan när man vaknar!

Lär dig att hjälpa kvinnor att få de där vackra och intensiva ögonen. Vad väntar du på för att skaffa din utbildning inom lash lift?