UTBILDNING MICRONEEDLING

UTBILDNING MICRONEEDLING

Microneedling är en säker och effektiv behandlingsmetod för en mängd olika hudproblem. Behandling med microneedling används ofta för svår acne och ärr i ansiktet, men även när man är i behov av en boost för mer lyster. Med tanke på hur populär microneedling är har vi valt att erbjuda hög kvalitetsutbildning i microneedling. Hos oss kommer du att få lära dig att använda tekniken för att skapa frisk och vacker hud.

Hur microneedling fungerar

För microneedling användes det en pennmaskin med åtminstone 12 stycken sterila nålar. Munstycken rullas över huden i specifika mönster för att skapa en så kallad kontrollerad skada. När nålarna penetrerar hudlagren skickar kroppen signaler för att bilda mer kollagen och reparera skadan. Det är den ökade kollagenbildningen som i takt med varje behandling botar svår acne, raderar ärr, reparerar mindre pigmenteringar och andra hudskador.

Hjälp alla dessa personer att bli av med sina hudproblem med en utbildning inom microneedling!

Få din utbildning inom microneedling hos oss

Anmäler du dig för din utbildning i microneedling hos oss kommer du att få lära dig korrekt användning av behandlingstekniken. Du kommer att få träna på modell med hjälp av en handledare. Om du inte hittar någon att ta med så kan vi tillhandahålla modellen.