UTBILDNING NAGLAR

UTBILDNING NAGLAR

Att ha fina och utsmyckade naglar är precis som de flesta områdena inom skönhet en trend som ständigt växer. Att därför utbilda sig till nagelterapeut ger dig möjligheten att skapa en helt ny karriär som du kan växa och utvecklas inom. Våra kurser passar dig som söker en seriös och godkänd nagelterapeututbildning. Du får en komplett utbildning i naglar som innehåller såväl den viktiga teoretiska kunskapen likväl som den praktiska biten med allt vad det innebär från manikyr till nagelförlängning. När du är färdig med din utbildning i naglar så kommer du att ha en bred kunskap som kommer att underlätta ditt framtida arbete som nagelterapeut.

Utbildning i Naglar – en värld värd att dyka in i

Du får all hjälp du behöver för att bli expert på naglar. Att använda nagellack är ingen större konst. Men att måla och behandla naglar som ett proffs kräver att man förstår allt om naglar. Man behöver veta om deras uppbyggnad, struktur, tillstånd och hur olika åtgärder påverkar nageln. Det finns många tekniker och metoder med olika resultat. Under din utbildning i naglar genom oss kommer du att lära dig använda de bästa produkterna på korrekt sätt så att du får de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas. Efter att ha blivit godkänd och certifierad är du inte märkesbunden utan kan välja fritt vilket eller vilka märken du vill arbeta med.

Du får stöd och hjälp såväl under som efter din utbildning! Kontakta oss för mer information om kursstarterna som sker löpande under hela året.