UTBILDNING SKÖNHETSTERAPEUT

UTBILDNING SKÖNHETSTERAPEUT

Om du vill jobba med kundservice som koncentrerar sig på friskvård och välbefinnande är utbildning till skönhetsterapeut något som kommer att passa dig alldeles utmärkt.

Hos oss får du all nödvändig kunskap om hur man vårdar kundens utseende, från hudbehandling till sminkråd som passar klientens hudtyp och behov. Skönhetsterapeuten bör besitta kunskap om hudvård kombinerad med kunnighet inom skönhet, mode och makeup.

Förändra ditt liv och hjälp andra att förändra sitt genom vår utbildning till skönhetsterapeut.

Utbildning till skönhetsterapeut passar de flesta

Vi har anpassat vår utbildning till skönhetsterapeut så att den passar de flesta. Oavsett om du är en tjej eller kille, och med eller utan förkunskaper, kan du utan tvekan bli en fantastisk skönhetsterapeut tack vare vår kompletta och detaljerade kurs.

Hos oss får du all nödvändig teoretisk kunskap för att kunna utföra olika behandlingar inom skönhetsvården. Bland kursmomenten finner du grundläggande hud- och makeup-delar som en kvalitativ skönhetsvård kräver.

Vi vet att en skönhetsterapeut ska kunna kommunicera med sina klienter och förstå deras behov och förväntningar, och därför lägger vi även tyngd vid samtalsmetodik och presentationsteknik. Vi strävar efter att du ska trivas med ditt nya yrke!