0 out of 5

15,920.00 kr

Fillers Grundkurs

kategori: Utbildningar

Description

Lär dig mer om fillers i vår grundkurs

Idag är det många som tar tillfället i akt att kunna förbättra sitt utseende genom någon typ av behandling. Fillers är ett enkelt sätt att fylla ut partier som har sjunkit in på grund av ålder eller en viktnedgång. Men det kan även vara naturen som skapat ett par tunna läppar som också kan fyllas ut med hjälp av fillers. I vår mycket gedigna och breda grundkurs får du all kunskap och alla verktyg som behövs för att du själv ska kunna börja arbeta med fillers på en professionell nivå. Och vill du gå vidare efter vår grundkurs så har vi även påfyllnadsutbildningar som du kan söka till när du blivit van och redo att lära dig ännu mer.  

 

Vår grundkurs ger baskunskaper inom fillers

Genom att gå vår grundkurs inom fillers får du alla baskunskaper som du behöver för att kunna gå vidare inom området. Du får i grundkursen lära dig vad fillers är, vad de går att använda till och hur du ska arbeta med materialet. Dessutom kommer du få lära dig allt som du behöver veta om ansiktets uppbyggnad och vad en utfyllnad kan hjälpa till med. Det är också viktigt att du tar till dig grundkursens etiska avsnitt. Det kommer att hjälpa dig att vara kundens stöd men även kunna säga nej till förslag till ingrepp som inte är hälsosamma eller etiskt försvarbara.  

 

Boka din kurs nu

Arbetar du redan inom området och vill gå vår grundkurs för att fylla ut din meny även med fillers? Vantrivs du på ditt nuvarande arbete och vill byta karriär genom att gå vår grundkurs? Vem du än är och vad du än har för förkunskaper så rekommenderar vi starkt att du bokar en plats på vår grundkurs för fillers redan idag. Bli en av våra duktiga elever som varje dag hjälper kunder att må bättre och att få en ökad livskvalitet. Vill du söka till flera av våra kurser? Kontakta oss så skapar vi ett fungerande schema för dig så att du framöver kan arbeta med ett kreativt och mycket givande arbete. Välkommen till oss!