Utbildningar

Injektionsteknik lärs ut för alla områden i ansiktet(dock ej tear-through där tidigare erfarenhet krävs). Du är ej bunden till specifikt fillersmärke utan kan jobba med alla HA-märken på marknaden. Vi är ingen agentur för specifikt märke utan lär dig endast injektionsteknik där du efter avslutad utbildning kan jobba med vilken filler du vill. Vår erfarenhet är att olika fillers lämpar sig bäst på olika typer av personer och önskemål och därför ska man inte vara låst till ett specifikt märke utan kunna erbjuda olika sorter. Du får lära dig att skulptera läppar, kinder, nasolabialveck, glabella och marionetter. Efter teori får du med handledarens hjälp injicera på modell. Antingen tar man med sig en person själv eller så kan vi hjälpa till med modell för din elevbehandling.

3 dagar / 29000:-

Microneedling är en säker och effektiv behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Det är bland världens mest välkända behandlingstekniker där man använder sig av en pennmaskin med nålhuvud som har 12 stycken sterila nålar. Man flyttar munstycket över huden i speciella mönster samtidigt som nålarna penetrerar huden och skapar en kontrollerad skada. Den naturliga reaktionen i kroppen blir att vilja reparera skadan genom ökad kollagenbildning och huden får en ordentlig boost för mera lyster, mindre pigmenteringar, finare linjer minskar och solskador och ärr försvinner.
En modell behövs för elevbehandling som man kan ta med själv eller så kan vi hjälpa till att hitta denne.

12500:-

Det är en relativt ny metod för kosmetisk tatuering som går ut på att man tatuerar in små, tunna streck av pigment i överhuden med hjälp av ett manuellt handverktyg (ingen apparat).

På pennan sitter 13-18 nålar ihop som bildar ett blad och som med hjälp av lätt handtryckning implementerar färg i de översta hudlagret. Då färgen sitter närmare ytan så blir linjerna tydligare och skarpare. Det är därför resultatet blir 100% naturligt. Personens naturliga hår behålls men för den som vill få en helt annan form kan man plocka bort och måla upp efter önskat utseende. Metoden lämpar sig även väldigt bra för de som saknar egna ögonbryn.

20000:-

Den superpopulära behandlingen Lashlift har verkligen tagit branschen med storm. Det passar alla som vill vakna med en färdigsminkad look utan fransförlängning. Många upplever att fransförlängning kräver mycket underhåll och sliter på de egna fransarna men med ett lash-lift så slipper du allt det. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten vilket skapar en mjuk och fin böj på fransen. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra resultatet. I slutet av varje behandling färgar vi fransarna för ett extra intensifierat utseende. Lash-lift är ett utmärkt val för alla som pga allergisk reaktion inte kan använda sig av fransförlängning!

5000:-

Det finns många fördelar med fransförlängning. För det första kan utseendet förbättras märkbart. Men framför allt så vinner man tid på att fixa sig och man slipper den där mascaran som lätt klumpar ihop sig. Det är inte att undra på varför skönhetsvärlden kryllar av olika typer av lösfransar och fransbehandlingar. Som framgångsrik stylist bör du kunna bemästra fransförlängningar. Vi erbjuder högsta kvalitet när det kommer till utbildning i fransförlängning. Våra tekniker är beprövade och speciellt utvalda för bästa resultat.

15000:-

Toxin har blivit populärt vilket inte är så konstigt. Med rätt teknik blir resultatet naturligt och gör att man ser yngre ut. För vad som kallas arga rynkan kan dra ner utseendet. Genom rätt mängd Toxin så slätas rynkor ut och man ser attraktivare ut. Hos oss i Stockholm kan du gå en utbildning i Toxin som gör dig säker på att utföra behandlingar med bästa resultat.

25000:-

Mer info inom kort..

15000:-

Kurser