Utbildning i Fransförlängning

Den utbildning som vi erbjuder inom fransförlängning ger dig de kunskaperna som krävs för att du ska kunna starta din karriär som stylist på bästa möjliga sätt. Vi säkerställer kontinuerligt att vår kursmaterial håller den absolut högsta kvalitén i branschen samt följer dess utveckling. Om detta är din första kurs som du går hos oss så har du en rabatt på 10% att ta del av. Utbildningen består av en blandning av teoretiskt och praktiskt lärande, för att du ska kunna prestera redan första dagen på din nya arbetsplats.

Bli certifierad med vår utbildning i fransförlängning

Den här behandlingen kräver speciell kunskap, därför vill vi att du väljer vår utbildning i fransförlängning. Den kunskap vi har är av högsta klass och vi vill dela med oss av den med dig. Teknikerna, metoderna och produkterna vi använder är omsorgsfullt utvalda för att skapa de vackraste fransarna. Söker du en säker utbildning i fransförlängning kan du lita på oss. När du avslutat din kurs kommer du även att tilldelas en certifiering som tillåter dig att använda dina nya kunskaper som skönhetsexpert eller stylist.

För anmälan vänligen fyll i kontaktformuläret eller maila oss på info@estetikstudion.se. Vi ser fram emot att höra av dig.

    Boka din kurs inom ögonfransförlängning

    Långa, fylliga och böjda fransar är vad de flesta tjejer drömmer om. Det finns många fördelar med en utbildning inom ögonfransförlängning. För det första kan utseendet förbättras märkbart. Men framför allt så vinner man tid på att fixa sig och man slipper den där mascaran som lätt klumpar ihop sig.

    Det är inte att undra på varför skönhetsvärlden kryllar av olika typer av lösfransar och fransbehandlingar. Som framgångsrik stylist bör du kunna bemästra fransförlängningar. Vi erbjuder högsta kvalitet när det kommer till utbildning i ögonfransförlängning. Våra tekniker är beprövade och speciellt utvalda för bästa resultat.

    Du är varmt välkommen att utbilda dig hos oss!