Utbildning i Fillers

Med vår utbildning i fillers kommer du att lära dig injektionsteknik för hela ansiktet. Du får lära dig att skulptera läppar, kinder, nasolabialveck, haka, käklinje och marionetter. Efter teori får du med handledarens hjälp injicera på modeller. Vi har sånt förtroende hos våra kunder att vi har kölista på modeller för dina elevbehandlingar.

Kurs med både teori och praktik

På vår kurs kommer du att med hjälp av en erfaren expert från Skönhetsakademin att få träna på att injicera fillers. Du kommer att få lära dig hur man utför perfekta fillers för alla områden. Kursen inkluderar dock ej tear-through & näsa eftersom detta kräver mer erfarenhet av fillers och är riskområden. När din kurs i fillers är genomförd kommer du att kunna injicera med precision och professionalitet för perfekta resultat. Även supporten efter avslutad kurs måste uppnå perfektion för din och era kunders säkerhet.

För anmälan vänligen fyll i kontaktformuläret eller maila oss på info@estetikstudion.se så återkommer vi med datum och tider.

    Vi erbjuder dig en heltäckande utbildning i fillers

    Injektionsteknik lärs ut för alla områden i ansiktet (dock ej tear-trough & näsa där tidigare erfarenhet krävs). Med vår utbildning inom fillers är du ej bunden till specifikt fillersmärke utan kan jobba med alla HA-märken på marknaden. För varje person finns det ett visst fillermärke som passar bäst och vi vet att olika produkter ger olika resultat. Efter din utbildning i fillers begränsas inte ditt arbete till ett enda märke.

    Vi har agentur för två egna fillers men trots det lär vi dig självaste injektionstekniken där du efter avslutad utbildning kan jobba med vilken filler du vill. Vår erfarenhet är att olika fillers lämpar sig bäst på olika typer av personer och önskemål och därför ska man inte vara låst till ett specifikt märke utan kunna erbjuda olika sorter. Du lär dig även skillnaden på olika kända fillersprodukter, både hur materialet skiljer dem åt och inköpspriset.