Utbildning i Lash Lift

Vi lägger ett stort fokus på att din utbildning i lash lift ska bestå av både teoretisk och praktisk inlärning så att dina möjligheter att lyckas professionellt som stylist blir så stora som möjligt. Våra lärare går kontinuerligt kortare utbildningar för att hålla sig uppdatera inom branschen. De besitter även alla mycket erfarenhet från tidigare professionellt arbete som stylister. Efter avklarad utbildning får du ett utfärdat certifikat som ett bevis på de kunskaperna som du nu besitter.

En kurs i lash lift öppnar många dörrar

Arbetar du med skönhet kommer du efter denna kurs att kunna erbjuda detta skonsamma och långvariga alternativ till dina klienter. De kommer verkligen inte att bli besvikna, och inte du heller. Kom till oss för din utbildning i lash lift!

För anmälan vänligen fyll i kontaktformuläret eller maila oss på info@estetikstudion.se.

    Skonsamt och praktiskt

    Lash lift passar de som är allergiska mot fransförlängning och som vill kunna använda sitt vanliga smink till vardags efter behandlingen. Till skillnad från fransförlängning så kan du efter en lash lift använda oljebaserade sminkprodukter utan att förstöra resultatet. Efter färgningen kommer fransarna även att se sminkade ut, så man kan se otroligt snygg ut redan när man vaknar!

    Vad ingår i vår utbildning för lash lift?

    Med lash lift får ögonfransarna en fin och naturlig böjning från roten, ett bättre alternativ för de som är allergiska mot produkterna i fransförlängning. Hos oss får du utbildning i lash lift och får även lära dig hur man färgar fransarna så att de blir mörkare. Lär dig att hjälpa kunder att få de där vackra och intensiva ögonen. Vad väntar du på för att skaffa din utbildning inom lash lift?

    Maila till oss på info@estetikstudion.se för att boka din plats på nästa kursstart hos oss.