Utbildning i Microblading

Väljer du att få din utbildning i microblading hos oss så kommer du att få både teori- och praktiklektioner. Du kommer att lära dig historiken bakom området, att använda olika tekniker och mycket annat. Med vår kurs i 3D ögonbryn kommer du att få alla kunskaper som du kan tänkas behöva för att att arbeta med microblading.

Lär dig skapa 3D ögonbryn med vår kurs

Eftersom man med microblading ritar varje strå ser resultatet 100% naturligt ut. Man behöver inte längre oroa sig för att måla dem. Man kan behålla sina egna ögonbryn och helt enkelt fylla i med microblading för skarpare form eller fylligare utseende, eller plocka och ge en helt ny form. För de som inte har ögonbryn eller sådana som knappt syns lämpas det bra med microbladning för att skapa 3D ögonbryn.

Microblading har snabbt blivit populärt och blivit den nya lösningen för den som vill ha perfekta 3D ögonbryn. Denna typ av kosmetisk tatuering innebär att man tatuerar varje litet strå i ögonbrynet med hjälp av ett handverktyg. Med hjälp av 13-18 små nålar som bildar ett blad (därefter ordet microblading) kan man implementera färg i de yttersta hudlagren. När man är färdig ser ögonbrynen naturligt fylligare och mer markerade ut. Är du ivrig att gå en utbildning och lära dig teknikerna bakom microblading? Vi hjälper dig gärna.

För anmälan fyll i kontaktformuläret eller maila till info@estetikstudion.se så återkommer vi med datum och tider.

    Kontakta oss för att boka utbildning i microblading

    Vi har via vår samarbetspartner Medical Finance betalningslösningar som passar alla. Du får även 10% rabatt på den första kursen som du bokar hos oss. Allt material som vi jobbar med är CE-märkt, ISO-certifierat och FDA-godkänt. Kursmaterialet är även speciellt utformat för optimal utlärning så att kursen alltid håller marknadens högsta kvalité. 

    För anmälan fyll i kontaktformuläret eller maila till info@estetikstudion.se inför nästa utbildning i microblading och 3D ögonbryn.