Utbildning i Botox

I vår utbildning inom botox får du som deltar i kursen genomgå en komplett utbildning som innehåller både teori och praktik. Kursen är utformad på ett sätt som ger dig de kunskaper och tekniker du behöver för att direkt efter avslutad kurs kunna påbörja din egen klinik eller anställning inom utövning och injicering utav botox på klienter. Inom utbildningen kommer du lära dig behandla arga rynkan, pannan, kråksparkar, brynlyft, bunnylines, lipflip & sura mungipor.

Vad ingår i kursen?

Vår utbildning täcker allt ifrån medicinska aspekter som till exempel ansiktets anatomi, information om eventuella komplikationer från botox. Vi går även igenom hur man förebygger dessa till att konsultera, föra journal och samtycke enligt klienten och personuppgiftslagen. Du får även lära dig skillnaderna mellan dem olika och mest kända botox märkena.

Varför gå en kurs i botox hos Skönhetsakademin?

Vi erbjuder utbildningar tillsammans med experter inom området. Du behöver inte vara utbildad sjuksköterska, läkare eller tandläkare för att gå våra utbildningar. Dina kunder kommer kunna känna sig trygga då du har lärt dig tekniken som krävs för bästa resultat. När du går en utbildning lär du dig helheten och kan dessutom erbjuda kompletterande behandlingar av botox som gör dina kunder ännu nöjdare. Det är viktigt att veta vilka doser som ska ges och att ha precision när det kommer till att injicera då resultaten hänger på att den som injicerar vet vilken muskeln som berörs. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring vår utbildning inom botox i Stockholm.

För anmälan fyll i kontaktformuläret eller maila till info@estetikstudion.se så återkommer vi med datum och tider.

  Ta del av en utbildning i botox i Stockholm

  Botox har blivit populärt vilket inte är så konstigt. Med rätt teknik blir resultatet naturligt och gör att man ser yngre ut. Genom rätt mängd botox så slätas rynkor ut och man ser attraktivare ut. Under vår utbildning, som finns i Stockholm, kommer du att få lära dig hur man får till ett botox resultat som håller länge och som resulterar i en nöjd kund som kommer tillbaka för påfyllning.

  Hur fungerar botox?

  För dig som funderar på att gå en utbildning i botox i Stockholm kan det vara bra att veta hur botox fungerar. Botox i sig är ett giftigt ämne men själva ingreppen som görs idag med botox är i princip riskfritt. Rynkor kan dock uppstå snabbare vid rökning eller om en person inte dricker tillräckligt med vätska. När du går en utbildning hos oss får du också verktyg till hur du förbereder din klient samt hur du ser till att din klient sköter sin behandling. Naturligt slät hy är resultatet av en lyckad behandling.

  Botulinum toxin är ett muskelavslappnande medel, detta medel kan används för att behandla ett antal olika tillstånd i tex ansikte eller övriga kroppsdelar. Botox kan injiceras i muskler & hud för att till exempel motverka rynkor, svett och migrän, men den kan även hjälpa till att lyfta och friska upp delar av tex ansiktet. Substansen verkar genom att till en viss grad blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar då kraftiga sammandragningar av dessa muskler.

  Även supporten efter avslutad kurs måste uppnå perfektion för din och era kunders säkerhet. Vänligen googla ”skönhetsakademin” för att läsa våra toppen recensioner som vi väldigt stolta över.