UTBILDNING FRANSFÖRLÄNGNING

UTBILDNING FRANSFÖRLÄNGNING

Långa, fylliga och böjda fransar är vad de flesta tjejer drömmer om. Det finns många fördelar med fransförlängning. För det första kan utseendet förbättras märkbart. Men framför allt så vinner man tid på att fixa sig och man slipper den där mascaran som lätt klumpar ihop sig.

Det är inte att undra på varför skönhetsvärlden kryllar av olika typer av lösfransar och fransbehandlingar. Som framgångsrik stylist bör du kunna bemästra fransförlängningar. Vi erbjuder högsta kvalitet när det kommer till utbildning i fransförlängning. Våra tekniker är beprövade och speciellt utvalda för bästa resultat.

Du är varmt välkommen att utbilda dig hos oss!

Bli en certifierad fransförlängare genom vår utbildning i fransförlängning

Den här behandlingen kräver speciell kunskap, därför vill vi att du väljer vår utbildning i fransförlängning. Den kunskap vi har är av högsta klass och vi vill dela med oss av den med dig. Teknikerna, metoderna och produkterna vi använder är omsorgsfullt utvalda för att skapa de vackraste fransarna. Söker du en säker utbildning i fransförlängning kan du lita på oss. När du avslutat din kurs kommer du även att tilldelas en certifiering som tillåter dig att använda dina nya kunskaper som skönhetsexpert eller stylist.

Vi ser fram emot att höra av dig.