KURS MICRONEEDLING

KURS MICRONEEDLING

Microneedling är en säker och effektiv behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Intresset kring Microneedling har ökat de senaste åren, en trend som verkar hålla i sig.

Vår kurs i mirconeedling erbjuder dig en förstklassig utbildning inom detta område känd för sin höga kvalité och sitt breda användningsområde.

För att slutföra utbildningen behövs det en modell. Har du en vän som gärna provar microneedling kan du bjuda med henne till våra fräscha lokaler eller så kan du vända dig till oss för hjälp om du saknar en modell.

Nyfiken? Ring oss för att få reda på mer!

Utbilda dig inom bästa behandlingstekniker med vår kurs i microneedling

Under vår kurs i microneedling kommer du att lära dig världens mest kända behandlingstekniker som utförs med en pennmaskin med nålhuvud som har 12 stycken sterila nålar. Proceduren innefattar följande – du flyttar munstycket över huden i speciella mönster samtidigt som nålarna penetrerar huden och skapar en skada som du som specialist kan kontrollera.

Den naturliga reaktionen i kroppen är givetvis att reparera skadan. Det görs genom ökad kollagenbildning. Som följd får huden en ordentlig boost med mera lyster och mindre pigmenteringar. Ansiktet får finare linjer och i princip alla solskador och ytliga ärr försvinner.

Välkommen till oss!