UTBILDNING MICROBLADING

UTBILDNING MICROBLADING

Microblading har snabbt blivit populärt och blivit den nya lösningen för den som vill ha perfekta ögonbryn. Denna typ av kosmetisk tatuering innebär att man tatuerar varje litet strå i ögonbrynet med hjälp av ett handverktyg. Med hjälp av 13-18 små nålar som bildar ett blad (därefter ordet microblading) kan man implementera färg i de yttersta hudlagren. När man är färdig ser ögonbrynen naturligt fylligare och mer markerade ut. Är du ivrig att lära dig teknikerna bakom microneedling? Vi hjälper dig gärna.

Anmäl dig för utbildning i microblading hos oss.

Utbildning i microblading – Vackra ögonbryn, strå för strå

Eftersom man med microblading ritar varje strå ser resultatet 100% naturligt ut. Man behöver inte längre oroa sig för att måla dem. Man kan behålla sina egna ögonbryn och helt enkelt fylla i med microblading för skarpare form eller fylligare utseende, eller plocka och ge en helt ny form. För de som inte har ögonbryn eller sådana som knappt syns lämpas det bra med microbladning.

Väljer du att få din utbildning i microblading hos oss så kommer du att få både teori- och praktiklektioner. Du kommer att lära dig historiken bakom området, att använda olika tekniker och mycket annat.

Du är välkommen att kontakta oss inför nästa utbildning i microblading.