KURS FILLERS

KURS FILLERS

Om du bestämt dig för att arbeta med skönhet bör du överväga vår kurs i fillers. En filler är en skönhetsbehandling utan kirurgiskt ingrepp. Den är en injektionsbehandling som  återställer eller ökar volymen i huden med ett omedelbart resultat. Vår kurs i fillers kommer att lära dig hur man på bästa möjliga sätt korrigerar djupa linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr, gör läppförstoring samt förbättrar ansiktets allmänna kontur.

Vi lär ut injektionsteknik anpassad till alla områden i ansiktet. Hjälp andra att bli vackrare! Anmäl dig till vår kurs i fillers!

Vår kurs i fillers ger en optimal utbildning

Med vår utbildning inom fillers kommer du att kunna jobba med alla HA-märken på marknaden. Vi arbetar inte med ett specifikt märke och agerar inte som en agentur, därför kan du arbeta med alla tillgängliga produkter efter avslutad utbildning. Efter den teoretiska utbildningen får du med handledarens hjälp även injicera på modell för att få den bästa möjliga kunskapen och träningen.

Hos oss får du ta del av vår erfarenhet inom tillämpning av olika fillers anpassade till kundens specifika behov och önskemål. Lär dig att skulptera läppar, kinder, nasolabialveck, glabella och marionetter i vår kurs i fillers.

Vi lär ut personanpassad injektionsteknik kombinerad med all nödvändig teknisk och praktisk kunskap inom området!