UTBILDNING NAGELTERAPEUT

UTBILDNING NAGELTERAPEUT

Vackra, friska naglar är något som många önskar sig. Med vår utbildning till nagelterapeut kommer du att få djup kunskap om nagelns uppbyggnad och sjukdomar så att du lätt kan identifiera problem som kan uppstå. Samtidigt får du grundläggande förståelse för klassisk manikyr och naturlig nagelvård.

Vi koncentrerar oss även på att introducera dig i den glamorösa världen av lyxbehandlingar kompletterade med lackning av naglar.

Vår populära utbildning till nagelterapeut är perfekt för dig som vill testa på att jobba med naglar, kanske som ett komplement till ditt nuvarande yrke inom skönhetsbranschen.

Vi kan naglar! Vill du vara lika bra som oss? Kontakta oss gärna för mer information!

Utbildning till nagelterapeut – nagelteknologi när den är som bäst

Att vara en nagelteknolog kräver ingående kunskap om naglarnas uppbyggnad och behov för att kunna hålla dem friska och vackra.

Alla produkter som används under vår utbildning till nagelterapeut är av högsta möjliga kvalitet då du kommer att få arbeta med ett brett sortiment av gelé- och gellack för att nämna några. Förvänta dig detaljerade lektioner om hur naglarna bör behandlas för att behålla sitt naturliga utseende. Vi ser även till att du får grundläggande kunskaper om nagelskydd och manikyr.

Vi hjälper dig att bli en proffsig nagelterapeut!